Etiket Sonuçları: Dünya

May

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulumuz tarafından seçilmiş olan kitaplardan Algernon'a Çiçekler isimli kitap tüm öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz tarafından okunarak birlikte kitap üzerine sohbet gerçekleştirildi. Öğretmenlerden alınan olumlu görüşler neticesinde kitap okuma etkinliklerine devam edilmesine karar verildi.

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sevim DALKIRAN tarafından okul panomuz hazırlandı. Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için sınıflarımızda öğrencilerde farkındalık yaratacak videolar izletildi. Sevgi varsa, engel yoktur! Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun!

Kas

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulumuzda her gün 1 ders saatinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz klasik müzik eşliğinde kitap okumaktadır. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumayı sevdirmek gayesi ile çıktığımız bu yolda elimizden geldiğince çabalamaya devam edeceğiz.