Etiket Sonuçları: Etkinlik

Okulumuz öğrencileri tarafından "Camilerimiz" isimli etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yaptığı cami maketleri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sevim DALKIRAN yönetiminde sergilendi. Sergi büyük bir beğeni topladı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenlerinden Nurdeniz İNAN'ın organize ettiği şiir dinletisi etkinliğinde öğrencilerimiz şiir okudular. Öğrencilerimizin şiir okuma becerilerini geliştirmek ve öğrencilerimize şiiri sevdirmek adına oldukça başarılı bir etkinlik oldu. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler ve toplu iftar programı düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz bireysel olarak evlerinde Ramazan köşesi hazırlamıştır. Bu ayın anlam ve önemine binaen huzurlu ve maneviyat dolu bir ay geçirmişlerdir.

Nis

Okulumuzda "Orman Haftası" kapsamında tüm öğrencilerimize ormanların önemini ve orman sevgisini anlatan videolar izletildi. Ayrıca öğretmenlerimiz tarafından okulumuza yakın bölgelerdeki yeşil alanlar gezdirilerek öğrencilerimize orman sevgisi aşılanmaya çalışıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Sevim DALKIRAN tarafından okul panomuz hazırlandı. Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek için sınıflarımızda öğrencilerde farkındalık yaratacak videolar izletildi. Sevgi varsa, engel yoktur! Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun!

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Metin AKKURT tarafından okulumuzda Mevlana bilinci temalı çalışmalar yapıldı. Okul panomuz konuyla ilgili olacak şekilde güncellendi. Öğrencilerimizde Mevlana bilinci oluşturmak, Mevlana'yı daha iyi anlamaları ve onun dünya görüşünü benimsemeleri adına sınıflarımızda konuyla ilgili videolar izletildi.

"Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. Öldüm der durur, yine de yaşarsın." Hz. Mevlana

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları ve etkinlikleri yapıldı. Merve ÖZTÜRK ve Görkem TÜMER öğretmenlerimizin hazırladığı sunum ve etkinlikleri konferans salonunda tüm öğretmenlerimiz izledi. Öğretmenler odasındaki kutlamada okul müdürümüz Cihan ADAM'ın yaptığı kısa konuşmanın ardından okul aile birliği üyelerimiz müdürümüze çiçek takdim ettiler. Kutlamada pasta kesimini en genç öğretmenlerimiz Fatma TÜRKMEN ve Süheyla DAŞCI yaptı.

Kodlama haftasında matematik seferberliği çalışmaları kapsamında "Böl Bölebilirsen" isimli matematik oyununu Veliköy Belediyesi Ortaokulumuz 7. Sınıf öğrencilerinden Dilek BAYKUŞ, Zehra GÖRMÜŞ, Kerim YİĞİT ve Berkay DEMİRKIRAN tasarladılar ve test ettiler. Eğlenceli bir şekilde bölme bölünebilme kuralları konusunu pekiştirme fırsatı sundu. @TekirKod #mebyegitek #MatematikSeferberliği #codeweek

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.