Etiket Sonuçları: Eğitim

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sınıf ders programlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı içinde okulumuzda yapılan çalışmaların yıl sonu değerlendirme raporuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ okul eğitim akreditasyonu başvurusu için okulumuz öğretmenlerinin yer aldığı bir komisyon kuruldu. Komisyon üyesi öğretmenlerimiz Erasmus+ hakkında çevrimiçi eğitim seminerleri alıp konu hakkında bilgi topladılar. Önümüzdeki sene projeye başvuru yapabilmek için bu sene hazırlıklarımıza başladık. Erasmus+ ile ilgili bilgi paylaşımlarının yapıldığı bir whatsapp grubu kuruldu.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem I. Yazılı Sınav Takvimine Aşağıdan Bakabilirsiniz.

Ock

Okulumuzda israfın önlenmesi ve öğrencilerde konu hakkında farkındalık yaratmak amacıyla Türkçe dersi öğretmenimiz Nurdeniz İNAN tarafından öğrencilerimize eğitim verildi. Yapılan bilinçlendirici etkinliklere okuldaki tüm öğrencilerimiz katıldı. Ayrıca okulumuzun panosu israf konusu ile ilgili güncellendi.

Ock

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. döneminde Değerler Eğitimi kapsamında 569 öğrencinin katılımıyla birçok faaliyet gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen faaliyetler fotoğraflarda yer almaktadır.

Ock

Fen Bilimleri öğretmenimiz Ahmet DÖRTLEMEZ tarafından Aralık ayında öğrencilerimize "Sağlıklı Beslenme" eğitimi verildi. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın sağlıklı birer yetişkin olmaları biz öğretmenleri için son derece önemlidir. Değerli velilerimizden ricamız çocuklarımızı sağlıksız besinlerden uzak tutmalarıdır. Sağlıklı bir gelecek için hep beraber sağlıklı bir nesil yetiştirmeliyiz.

Kas

Öğrencilerimize geri dönüşüm ve atık materyallerin kullanımına yönelik eğitimler verildi. Sıfır atık projesi kapsamında okulumuza geri dönüşüm kutuları konuldu.

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatında tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin yönlendirmesiyle okulu en kısa sürede tahliye etmeyi başardılar. Tatbikat başarıyla gerçekleştirildi.

Ayrıca tüm öğrencilerimize deprem, yangın ve doğal afetler konusunda "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.

Öğrencilerimiz doğal afetler konusunda bilgi sahibi oldular. Tatbikat öncesinde verilen bu eğitim sayesinde öğrencilerimiz tatbikat esnasında okulu en kısa sürede boşaltmayı başardılar.