Etiket Sonuçları: Hatip

Okulumuzda imam hatip bahar şenlikleri kapsamında öğrenciler tarafından şiir ve ilahiler okundu. Ayrıca öğrenciler arası çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlendi. Okul aile birliğimiz tarafından da kermes etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına oldukça eğlenceli geçen imam hatip bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Veliköy İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte İmam Hatip Okulları kuruluş yıldönümü kutlaması yapıldı. Programda Okul Müdür Yardımcımız İsmail YORULMAZ, İmam Hatip okullarının tarihçesi hakkında bilgiler verdi. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından çeşitli video ve ilahilerle İmam Hatipli olmanın önemine vurgu yapıldı. Öğrenciler çeşitli ilahi ve marşlar eşliğinde yıldönümünü coşkuyla kutladılar.