Etiket Sonuçları: Her

May

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulumuz tarafından seçilmiş olan kitaplardan Algernon'a Çiçekler isimli kitap tüm öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz tarafından okunarak birlikte kitap üzerine sohbet gerçekleştirildi. Öğretmenlerden alınan olumlu görüşler neticesinde kitap okuma etkinliklerine devam edilmesine karar verildi.

Nis

Kuruculuğunu Türkiye/Kütahya’dan Meryem Gümüş ve Azerbaycan’dan Talibova Lala’nın yaptığı “Birlikte Daha Kolay Öğreniyoruz / We Learn Easier Together“ eTwinning projesi Türkiye, Azerbaycan, Polonya ve Gürcistan’dan ortaklar ile 2022/2023  eğitim öğretim yılında uygulamaya başlandı.

Veliköy Belediyesi Ortaokulu matematik öğretmenlerimizden Kübra Türe ve 6 öğrencimiz proje kapsamında bireysel öğrenme güçlüğü olan arkadaşları için web 2.0 araçlarını da kullanarak materyal geliştirme sürecinde aktif yer alırken Türkiye’nin farklı illerinden ve çeşitli ülkelerden katılımcılar ile ortak ürünler çıkarabileceklerdir. Çeşitli alanlarda geliştirilecek materyallerin matematik dalında aktif çalışmalarını sürdüreceklerdir. Bu serüvende yabancı dil kullanımının gelişmesi, yeni web 2.0 araçlarını tanıyıp kullanma ve teknolojiyi daha bilinçli kullanma gibi kazanımlar edineceklerdir. Birlikte Daha Kolay Öğreniyoruz/ We Learn Easier Together isimli e-Twinning projemiz için öğrencilerimiz web2.0 araçlarından Canva uygulamasını kullanarak birer logo tasarımı yaptılar. Hazırlamış oldukları logoları Google Forms ile hazırlanmış anketle oylamaya sunduk. Kazanan logomuz Cemre isimli öğrencimizin logosu oldu. Tebrik ediyoruz.

eTwinning Projesi kalite etiketi alabilmek için okulumuzda çalışmalar devam etmektedir.