Etiket Sonuçları: Kermes

Okulumuzda imam hatip bahar şenlikleri kapsamında öğrenciler tarafından şiir ve ilahiler okundu. Ayrıca öğrenciler arası çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlendi. Okul aile birliğimiz tarafından da kermes etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına oldukça eğlenceli geçen imam hatip bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Yarının umudu çocuklarımız ve aileleri kutlamalara yoğun ilgi gösterdiler. Okul aile birliğimiz tarafından organize edilen depremzede ailelere yardım amaçlı kermes etkinliğimiz de aynı gün içerisinde gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.