Etiket Sonuçları: Kitap

Yenilenen okul kütüphanemiz hizmet vermeye başladı. Kütüphanemizde kitapların kaybolmasını önlemek ve öğrencilerin kitap alışverişini kolaylaştırmak adına okulumuza barkod okuyucu sistemi kuruldu. Kütüphanemize son olarak eklenen 200 adet yeni kitapla birlikte sisteme kayıtlı toplam kitap sayımız yaklaşık 2000 adet oldu. Her gün bir ders saatinde gerçekleştirdiğimiz kitap okuma saatlerimizin de desteğiyle öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını arttırmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz yenilenen okul kütüphanemize yoğun bir ilgi gösterdiler.

Her Kitap Bir Dünya Projesi kapsamında okulumuzda her gün 1 ders saatinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz klasik müzik eşliğinde kitap okumaktadır. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumayı sevdirmek gayesi ile çıktığımız bu yolda elimizden geldiğince çabalamaya devam edeceğiz.