Etiket Sonuçları: Sınav

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınav Takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Millî Eğitim Bakanlığı'nın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü birimi her ay sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorular yayınlamaktadır. Bu soruların yanında, beceri temelli testler ve kazanım kavrama testlerinden oluşan kitaplar sene başında okullarımıza gönderilmiştir. Yayınlanmış örnek sorular ve kitaplardaki sorular Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencileriyle sınıflarda çözülmektedir. Böylelikle, kazanım kavrama testlerindeki sorulardan beceri temelli sorulara yaklaşım ve soruları çözüm şekilleri sesli düşünme yöntemiyle öğretmen modellemesi yapılarak akademik başarıyı arttırmak amaçlanmıştır.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem I. Yazılı Sınav Takvimine Aşağıdan Bakabilirsiniz.

Haziran ayında yapılacak olan LGS'ye girecek tüm 8. sınıf öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz. Başarılı olmak istiyorsanız ilk önce başarılı olacağınıza inanmanız gerekir. Unutmayın; "Çalışmadaki devamlılık, her güçlüğü yener."

Millî Eğitim Bakanlığı'nın Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü birimi her ay sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorular yayınlamaktadır. Bu soruların yanında, beceri temelli testler ve kazanım kavrama testlerinden oluşan kitaplar sene başında okullarımıza gönderilmiştir. Yayınlanmış örnek sorular ve kitaplardaki sorular Veliköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle sınıflarda çözülmektedir. Böylelikle, kazanım kavrama testlerindeki sorulardan beceri temelli sorulara yaklaşım ve soruları çözüm şekilleri sesli düşünme yöntemiyle öğretmen modellemesi yapılarak akademik başarıyı arttırmak amaçlanmıştır.