Etiket Sonuçları: Veli

Haz

Okul rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanan velilere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) velilerimize uygulanmıştır. Sonuçlara aşağıda verilen linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Haz

Öğretmenlerimiz ve okul aile birliğimizin organizasyonu eşliğinde velilerimizin aktif katılımıyla okulumuzda depremzede vatandaşlarımız yararına kermes etkinliği düzenlendi. Öğretmen-veli-öğrenci işbirliği çerçevesinde okulumuzdaki kurum kültürünü arttırmaya yönelik olarak gerçekleştirdiğimiz kermese katılım üst düzeydeydi. Emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür eder; daha birçok benzer etkinlikte bir araya gelmeyi temenni ederiz.

Okulumuzda veli beklenti anketi araştırması yapıldı. Sonuçları alttaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.