Etiket Sonuçları: Öğretmen

Okul rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanan öğretmenlere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) öğretmenlerimize uygulanmıştır. Sonuçlara aşağıda verilen linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kasım ayında EBA portalının öğretmen ve öğrenciler tarafından kullanım oranının okul bazlı olarak değerlendirilmesi (aktif kullanıcı oranı, ortalama sistemde kalma süresi) sonucunda EBA kullanımı konusunda yeterli seviyede aktif olmadığımız sonucuna ulaşılmıştı. EBA Kullanımı konusunda Aralık ayının ilk haftası yapılan toplantı sonrasında yeni yılda yapılan yeniden değerlendirmede EBA'yı daha aktif kullandığımız sonucuna ulaşılmıştır. Aralık ayında EBA'yı aktif bir şekilde kullanan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamasının öncesinde tecrübeli öğretmenlerimizden Ayşe YARAŞ mesleki alandaki tecrübelerini bizlerle paylaştı. Duygusal bir havada geçen konuşmasında öğretmen olmanın güzelliklerinden, bu mesleği ne kadar sevdiğinden ve bu mesleğe sahip olduğu için ne kadar gururlu olduğundan bahsetti. Bir hafta öncesinde tüm öğretmenlerimiz tarafından okunan "Öğretmenlerin Sınıfta Kullandıkları Beden Dilleri ve Kullanış Amaçları" isimli makale hakkında Ayşe YARAŞ öğretmenimiz başkanlığında müzakerede bulunuldu. Bilgilendirici bir toplantının ardından Ayşe YARAŞ öğretmenimiz teşekkürlerini sunarak toplantıyı bitirdi.

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları ve etkinlikleri yapıldı. Merve ÖZTÜRK ve Görkem TÜMER öğretmenlerimizin hazırladığı sunum ve etkinlikleri konferans salonunda tüm öğretmenlerimiz izledi. Öğretmenler odasındaki kutlamada okul müdürümüz Cihan ADAM'ın yaptığı kısa konuşmanın ardından okul aile birliği üyelerimiz müdürümüze çiçek takdim ettiler. Kutlamada pasta kesimini en genç öğretmenlerimiz Fatma TÜRKMEN ve Süheyla DAŞCI yaptı.

Okulumuzda öğretmen beklenti anketi araştırması yapıldı. Sonuçları alttaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Değerli Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,  bakanlığımızın eğitim teknolojisi ve gündemine yeni bir soluk katacak platformu olan ÖDS öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Alttaki linkten youtube tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz.