Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınav Takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sınıf ders programlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okul rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanan öğrencilere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) öğrencilerimize uygulanmıştır. Sonuçlara aşağıda verilen linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okul rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanan velilere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) velilerimize uygulanmıştır. Sonuçlara aşağıda verilen linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okul rehber öğretmenimiz tarafından hazırlanan öğretmenlere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketi (RİBA) öğretmenlerimize uygulanmıştır. Sonuçlara aşağıda verilen linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Okul gelişim planımız için sene sonu değerlendirilmesi yapıldı ve değerlendirme sonucunda bir rapor hazırlandı. Okul Gelişim Planı Sene Sonu Değerlendirme Raporu'na aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Değerler Eğitimi Projesi kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı içinde okulumuzda yapılan çalışmaların yıl sonu değerlendirme raporuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem I. Yazılı Sınav Takvimine Aşağıdan Bakabilirsiniz.

TÜBİTAK Ortaokul(2204-B) Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na katılım sağlanması hakkında yapılan toplantılara okulumuz öğretmenleri Kübra TÜRE ve Sevgi UÇAR katılmıştır. Yarışmalara katılım sağlanması hususunda okulumuzda gerekli duyurular yapılmıştır ve yarışmalara katılım için çalışmalar devam etmektedir. Yarışma duyurusuna ve proje rehberine aşağıda ekli bulunan dosyalardan erişebilirsiniz.

Okul gelişim planımız çerçevesinde I. dönem okulumuzda gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek raporlaştırıldı. Okul gelişim planımız ve faaliyet raporumuz eklerde mevcuttur.

Okulumuzda öğretmen beklenti anketi araştırması yapıldı. Sonuçları alttaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Okulumuzda veli beklenti anketi araştırması yapıldı. Sonuçları alttaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Değerli Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,  bakanlığımızın eğitim teknolojisi ve gündemine yeni bir soluk katacak platformu olan ÖDS öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Alttaki linkten youtube tanıtım videosuna ulaşabilirsiniz.

Sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer velilerimiz. DYK Sınıf kurs planlarına ekli dosyadan erişebilirsiniz. Öğrencilerimiz için başarılı bir yıl olmasını temenni ederiz.